Bent u op zoek naar de beste apple reparatie Den Bosch? Neem dan contact op met Fixzone. Wij repareren alles voor u. Het maakt bij ons niet uit aan wat er schade is. Wij kunnen smartphones, iPads of computers repareren. Kom gerust langs.

apple reparatie Den Bosch

Macbook

Werkt uw macbook niet meer? Kom dan even langs en wij zullen hem repareren. Wij hebben speciale monteurs voor apple. Alle macbooks worden altijd gerepareerd bij ons. Heeft u hem echt laten vallen en zit er een barst in? Dan kunnen wij ook die schade verhelpen. Vaak zetten wij dan een nieuw scherm in uw macbook.

Website

Fixzone beschikt over een goed werkende website. Op deze website kunt u een afspraak maken en vragen stellen over uw defecte toestel. Ook verkopen wij op onze website de nieuwste toestellen. Er zijn ook refurbished telefoons in de verkoop. Refurbished houd in dat de toestellen al wel eens gebruikt zijn maar nog goed in werking zijn. Neem een kijkje op onze website als u interesse heeft.

Contact

Neem bij interesse even contact op met ons? Heeft u nog verdere vragen, stel deze dan via de website of kom gewoon even langs in onze winkel.