Heeft u gehoord over GSM DOC en wilt u daarover meer informatie? Dan kunt u de website bezoeken via de link. Hier staat alles wat u moet weten als u uw telefoon, laptop of tablet wilt laten maken. De medewerkers zijn ook telefonisch bereikbaar als een afspraak wilt maken. Als u eenmaal daar bent zijn de meeste reparaties al klaar in 30 minuten. Tot slot is het goed om te weten dat ze alleen werken met de beste kwaliteit onderdelen en geven ze na een reparatie 3 maanden garantie.

Mijn ervaring met GSM DOC

Onlangs had ik mijn iPhone laten vallen en was het scherm kapot gegaan. Dit wou ik graag zo snel mogelijk gemaakt hebben. Bij GSM DOC kon ik zonder afspraak naar binnen lopen en werd ik al snel geholpen. Van te voren keken ze eerst wat er allemaal kapot was en na overleg gingen ze aan de slag. Het wachten duurde maar een half uur en stond dus al snel met mijn gemaakte telefoon weer buiten. De kwaliteit en service is heel goed en daarom raad ik het anderen ook zeker aan om hier uw telefoon te laten maken.