Telefoon repareren Delft, voor alle soorten telefoonreparaties!Telefoon repareren delft

Ik ben echt een telefoon verslinder. Elk half jaar heb ik wel een nieuwe telefoon nodig. Dat liep toch aardig op in de kosten dus heb ik besloten om maar eens een keer naar een telefoon winkel te gaan als mijn telefoon weer een keer kapot ging. Ik liet nog geen week later mijn telefoon kapot vallen omdat ik uit de auto stapte terwijl mijn telefoon op mijn schoot lag. Hij viel op straat en was uiteraard kapot. Ik kocht altijd gewoon een nieuwe telefoon dus ik had ook geen idee bij wie ik moest zijn om mijn telefoon te laten maken. Ik heb een beetje op internet zitten kijken onder de term “telefoon repareren Delft” en toen kwam www.telgefixt.nl tevoorschijn. Ik heb een beetje reviews gelezen over de telefoonzaak. Het zag er best aardig uit. Ik ben op mijn fiets gestapt en ben erheen gefietst. Toen ik daar kwam vroeg de medewerker of ik weg moest. Ik antwoorden nee, kreeg een kopje koffie en raakte aan de praat met het personeel. Na ongeveer drie kwartier was mijn telefoon al klaar!

Mijn ervaring met telefoon repareren Delft

Ik had uiteraard nog veel telefoons thuis liggen die kapot waren. Dat kwam ter sprake tijdens het gesprek. Ik kreeg toen het advies ze allemaal langs te brengen, hij ging ze dan maken en ik kon ze verkopen! Geniaal plan! Ik zou telefoon repareren Delft zeker aanraden aan iedereen!