Bent u op zoek naar telefoon reparatie Vianen? Dan bent u bij halt telecom op het goede adres. Hier krijgt u topkwaliteit voor een scherpe prijs. Het personeel is erg vakkundig en vriendelijk. het personeel neemt ook echt de tijd voor u. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest.

Mijn ervaring met Halt Telecom

Mijn ervaring met halt telecom is erg positief. Ik had voor 3 weken terug mijn telefoon kapot en ging mijn telefoon laten maken bij Halt Telecom. Ik kom zelf uit Vianen en vond dat het bedrijf goed en snel te werk gaat. Ik kon wachten op de reparatie en vond het personeel erg vriendelijk en vakkundig. Ik ben ook tevreden over de kwaliteit die het bedrijf leverde. Mijn telefoon is nog steeds waterdicht en alles doet het nog goed. Dus dit is zeker een aanrader.  

telefoon reparatie Vianen

Contact met Halt Telecom

Wilt u dit nou ook? Dan kunt u contact opnemen met Halt Telecom door te bellen naar 030 7854637, door een mailtje te sturen naar info@halttelecom.nl of door langs het filiaal te gaan. Het handigste is om te bellen dan heeft u direct reactie.