Voor een goedkope reparatie Tilburg en omstreken moet u zekers bij repairable zijn.macbook reparatie tilburg

Macbook reparatie Tilburg winkel genaamd repairable is een ervaren winkel met gecertificeerde monteurs die uw telefoon zullen repareren zonder dat er enige data verdwijnt van uw toestel. Als u last heeft van een gebroken/defecte macbook dan kunt u macbook reparatie Tilburg bezoeken en hun zullen u gelijk te hulp staan. U kunt uw defecte macbook opsturen of zelf laten brengen. Als u hem zelf brengt dan wordt dit binnen enkele uren gemaakt en weer gloednieuw teruggegeven aan u. Voor het geval u langs de winkel komt is parkeren geen probleem want u kunt gratis voor hun winkel parkeren! Alle onderdelen die u laat vervangen worden ook nog eens gegeven met een levenslange garantie. Niet alleen macbooks maar allerlei andere soorten elektronica worden hier gerepareerd, van telefoon tot aan computers noem het maar op.

Persoonlijke ervaring met macbook reparatie Tilburg

Persoonlijk heb ik repairable ten hulp gevraagd aangezien de beeldscherm van mijn macbook pro kapot was gegaan en ik dit zo snel mogelijk wou laten vervangen. Als ik dit bij apple zou laten hebben gemaakt dan zou die zekers meer dan 2 weken in beslag zijn genomen aangezien ze het toestel helemaal naar de fabriek moeten sturen. Nou dit wou ik natuurlijk helemaal niet omdat ik hem nodig heb voor mijn school. Ik kwam via een vriend bij repairable terecht die zo binnen een paar uurtjes mijn laptop scherm hadden vervangen met een gloednieuwe scherm! En ik kreeg ook nog een te horen dat ik een levenslange garantie had op mijn scherm. Ik raad daarom iedereen aan om voor macbook reparatie Tilburg bij repairable te wezen!